Proizvodi i Usluge

Tehnologija

Naš razvojni tim specijalizovan je za kreiranje digitalnih proizvoda različitih vrsta i široke upotrebe. U svom radu koristimo najnoviju tehnologiju, alate, programske jezike, metodologije timskog rada, marketinškej analize tržišta. Podržavamo proces kreiranja proizvoda u svim životnim fazama, od ideje do održavanja.

Proizvodi:

logo_top.png

Besplatan internet servis koji omogućuje brzo i jednostavno rezervisanje resursa potrebnih za održavanje dečije rođendanske proslave.

Finansije

Preko naše ovlašćene menjačke radnje vršimo osnovne finansijske usluge kao što su: platni promet, konverzija novca u različite valute, primanje i slanje novca putem Western Union-om. U skorijoj budućnosti planiramo da povežemo finansijski i tehnološki deo i napravimo digitalni proizvod koji će olakšati neke od navedenih finansijskih procesa.

Sigurnost

Ovaj deo grupe bavi se uslugama: izradom normativnih akata i oblasti bezbednosti i zdravlja na radu, vršenjem obuka zaposlenih iz ove oblasti, projektovanjem dokumentacije iz oblasti zaštite od požara, prodajom opreme za zaštitu od požara, kontrolisanjem i servisiranjem opreme za zaštitu od požara. Takođe, vršimo uslugu implementacije ISO standarda 45001.